Tips för att rengöra dina handväskor

Kasta skräp så ofta

För att bibehålla utseendet och kvaliteten på din handväska, skulle det första steget vara att kasta bort onödiga saker som redan har legat i väskan.

Att kasta bort dem skulle göra dina handväskor rena från insidan och göra organisationen lättare också. Det ger mer utrymme för dina andra viktiga saker. Några av de saker du behöver kasta regelbundet är utgångna biljetter och kuponger, förpackningar, snacks och papper som inte längre används.

Använd en fuktig, mjuk, vit trasa

Många experter är överens om att genom att ta bort smuts eller damm från handväskan behöver du enkelt torka av den med en fuktig, mjuk vit trasa. Det är den typ av underhåll som är lätt för alla att göra.

Vad finns i vårdsetiketten?

För att göra saker mycket enklare för dig, kontrollera vårdetiketten först och följ instruktionerna. Detta skulle säkerställa att korrekt underhåll kommer att levereras regelbundet.

Kom alltid ihåg att det finns olika sätt att rengöra handväskor beroende på vilket material de är gjorda av. Till exempel har äkta läder specifika rengöringsinstruktioner som skiljer sig från konstläder.

Lägg dem inte på golvet

Även om de flesta handväskor är slitstarka kan de lätt slitas, särskilt när du inte placerar dem ordentligt. Se till att du har en hylla för dina väskor i din garderob där du kan föra upp dem alla. För att hålla dem upprätta, stoppa in en vävnad eller något mjukt material inuti.

Vet vilka rätta produkter att använda

Beroende på vilken typ av väska du har (äkta läder eller vegan) kan rengöringsmedlen och polermaterialen som används för att ta bort skräp och för att hålla dem glänsande variera. Se till att du kontaktar en professionell skontillverkare eller besöker en handväskavdelning först.

Spray endast

När du använder rengöringsprodukter, kom ihåg att inte applicera dem direkt på dina väskor. Spraya istället först på en mikrofiberduk och torka sedan av den. Det är väldigt enkelt att göra. Om det är första gången du gör det, läs instruktionerna och titta på några demos.

Lämna ett svar

Previous post Matt-Rengöring tips
Next post Färgglada bänkskivor