Flaggstenar för uteplatser och gångvägar

De är naturliga hårda stenar som går sönder eller bryts i breda, plana sektioner. Bra stensten är extremt hård och slät. Du kan se kvaliteten på stenstenen genom att titta på kanten. Om kanterna smuler lätt är det en indikation på dålig kvalitet.

Flaggstenar kan vara gjorda av skiffer, kalksten och stativ. Marmorsten används för mycket avancerade projekt. Kostnaden för stensten kan variera mycket beroende på din geografiska plats.

Metamorf sten är tung och mycket dyr att skicka, vissa sorter kan kosta tre eller fyra gånger mer i ett område i landet jämfört med ett annat. Om du är orolig för kostnaderna, fråga om tillgängligheten till lokala stenar.

Lämna ett svar

Previous post Färgglada bänkskivor
Next post Naturligt formade stenar för uteplatser och gångvägar